Pasiunea pentru arta si cromatica din natura au servit drept inspiratie pentru crearea colectiei noastre de batiste. Elaborarea produselor manual provine inca din anii 60-80 cand i se acorda o atentie deosebita la orice mic detaliu. Noi am pastrat aceasta activitate artizanala, drept pentru care suntem foarte mindri, fiind și un mesager al culturii Italiene.

Sandro Livv a redat in cea mai potrivita maniera luxul vestimentar. A adaugat acea nota distinctiva unei tinute barbatesti, de a purta o cravata si o batista de matase. Pana si in zilele noastre ele au ramas piese importante pentru un domn desavarsit, ce cunoaste eticheta unei iesiri si a unei bune prezente.


Daca e sa vorbim de culori, inspiratia o avem din natura si din cultura bogata italiana. Farmecul lucrarilor hand-made ramane un simbol al mestesugului de calitate si a creatiei superioare.


Stilate, nuantate si finisate manual. Accesorii unice pentru tinuta unui domn adevarat.
Aici, unde fiecare bucata de matase parcurge cateva etape esentiale precum: desenul(designul propriu-zis), imprimarea, taierea.


Dupa finalizarea acestor etape, croitorii nostri iscusiti incheie lucrarea manual.
Conceptul nostru a fost sa aducem pe piata un produs valoros. Pentru ca sa indeplinim aceasta cerinta, am optat sa lucram cu: matase de cea mai buna calitate, desene unice și finisare manuala.


Scopul nostru permanent este sa contribuim la stilul si eleganta atemporala a unui adevarat gentlemen.
Experienta sartoriala si finisarile manuale fac aceste accesorii de lux, cat și o diferenta de atitudine la fiecare abordare sau combinatie a acestora cu costumul ales.