COSTUMUL MADE TO MEASURE

Costumul la comandă– îți dă  posibilitatea să demonstrezi stil și rafinament.

Cel mai mare plus la costumele Made To Measure este că la prima probă deja poți vedea cum va arăta viitorul tău costum, să apreciezi cum stau umerii, să alegi cît de ajustat și de lung va fi sacoul.

Marimile se iau cu ajutorul unei linii special  de costume de probă. Produse special, după cele mai bune lecale care pun în avantaj liniile naturale ale corpului bărbatului. În timpul luării mărimilor cu dvs va fi un specialist care vă va ajuta să alegeți fiecare detaliu din următorul costum.

In comparație cu costumele Bespoke, la această etapă veți putea să dați o notă viitorului costum. In decursul la 2-3 săptămîni veși primi costumul finisat cu țesătura pe care ați aleso, cu mărimile personalizate și cu toate detaliile pe care le-ați dorit. In final veți avea un costum cusut individual pe vigura dvs din țesătura dorită.

1.ALEGEM ȚESĂTURA DORITĂ

În ceea ce priveşte ţesăturile, SANDRO LIVV lucrează cu furnizori Italieni si Englezi, fiind cei mai buni producatori de materie prima: Lanificio F.lli Cerruti,  Fratelli Taglia di Delfino, Ermenegildo Zegna, Vitale Barberis Canonico, DRAGO, Holland & Sherry, Loro Piano, Reda.

2. PERSONALIZĂM

Marca SANDRO LIVV îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza costumul ales până la ultimul detaliu, astfel îți poți demonstra unicitatea.

-Decocatia interioara a sacoului

-Tipul si forma reverului

-Tipul umerilor

-Tipul buzunarelor

-Nasturii

-Cusatura manuala pe marginea buzunarelor,  reverului

-Initialele

 

3. CROIM PE MĂSURA TA

Costumurile de la SANDRO LIVV sunt croite pe măsura ta, după un costum deja croit ca model exemplu . accentuându-ți silueta și punându-ți în valoare eleganța de care ai nevoie zilnic.

Full Canvas

Costumul la comanda se coase manual. Partea din fata a sacoului este contruita din Canvas integral. Nu sunt folositi adezivi. Astfel toate proprietatile tesaturii se pastreaza. Se deosebeste prin greutatea scazuta, isi mentine bine forma. Sacoul are o forma mai naturala.

 

Hall Canvas

O mare parte din lucrari se fac manual. Partea din fata a sacoului este contruita din Canvas partial, ajungind pina la jumatatea sacoului. Costumele Half Canvas foarte bine isi mentin forma si foarte rapid isi revin dupa sifonare.

READY TO WEAR

Vezi colecția de

Vezi colecția de

SACOURI

din lînă fără căptușeală