Mini Coș

Despre noi

The luxury of Italian tailoring

DESPRE NOI

SANDRO LIVV se remarcă prin calitatea perfectă a accesoriilor și țesăturilor, care te fac remarcat din mulțime și îți oferă confortul de care ai nevoie zilnic. Gama de produse SANDRO LIVV  te impresionează prin calitatea desevârșită, design unic, dar și o notă maximă de eleganță.

PERSONALIZARE

Costumele marca SANDRO LIVV se fac în Italia dupa  tradiția antică a croielii. După vechia măiestrie: foarfece și sablon de carton, ac.  Cu o istorie ce datează din anii 1950, atelierul a reușit să îmbine tradiția cusutului de mână cu noile tehnologii. Astfel, toate elementele vestimentare sunt personalizate pentru a satisface gusturile oricărui client, începând de la sacouri, pantaloni, terminând cu nasturi și papioane.

CARE SUNT SERVICIILE NOASTRE

Oferirea produselor chiar din magazinul SANDRO LIVV, serviciul de consiliere și alegerea unei ținute perfecte pentru șifonierul tău, croirea la comandă, servicii de croitorie la distanță.

Individualitate

Marca SandroLivv a ales luxul si exclusivitatea in noul set de articole de îmbrăcăminte cusute în mod manual. În plus față de întreaga gamă de costume, fanii mărcii vor putea să procure pantaloni, tricotaje, o varietate de accesorii, inclusiv genți, pantofi, curele, batiste de buzunar și eșarfe.

Costumurile, sacourile, și accesoriile SANDRO LIVV reprezintă o adevărată colecție pentru bărbatul modern, ce așteaptă să fie descoperite în showroom-ul nostru de pe strada Sfatul Țării 15.

Davide

Davide

Fashion Design
Alexandru Cornitel

Alexandru Cornitel

Director