Lanificio F.lli Cerruti

Lanificio F.lli Cerruti, concepe materiale de cea mai înaltă calitate pentru a se adresa în mod special persoanelor fizice, corespunzător personalitățiilor acestora și vremurilor în care trăim. În 2005, Nino Cerruti intră în domeniul designeului interior si achizitioneaza Baleri-Italia, o companie lider în acest sector. În același an, el ajunge membru al juriului Festivalului de Film de la Berlin. În prezent el renunță la divizia de modă și se dedică în întregime marii sale pasiuni, fabrica de lâna.

Fratelli Tallia di Delfino

Cu o istorie ce datează din anii 1903 sa născut compania de producere a lânei Fratelli Taglia di Delfino, o faimoasă și apreciată marcă de țesături pentru bărbați recunoscută la nivel mondial pentru experiența sa în țesături foarte fine. Lunga istorie, dimensiunea redusă și tradiția Made in Biella au dat Fratelli Taglia di Delfino o maturitate profundă în cercetarea și alegerea celor mai bune materii prime.De la un proces de producție lent și cu atenție sporita la detalii, sa născut perfecțiunea care a condus la stilul actual al companiei.

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna este o casă de modă de lux din Italia, ce realizează materiale, haine și accesorii pentru bărbați. Ca unul dintre cei mai mari producători de țesături fine (2,3 milioane de metri pe an) la nivel mondial, Zegna a fost activă în promovarea producției de lână în jurul lumii. Creierul din spatele acestui brand, sau mai bine zis, proiectantul șef, este nimeni altul decât, Stefano Pilati, fost membru al Yves Saint Laurent și Christian Dior.

Reda

Calitatea înaltă a țesăturilor Reda este rezultatul unui proces de producție controlat cu grijă și al unei tensiuni inepuizabile față de perfecționarea firelor. De fapt, Lanificio Reda gestionează direct și controlează întregul lanț de producție, de la fir până la produsul finit. Călătoria începe în Noua Zeelandă, în cele 30.000 de hectare de teren deținute de Glenrock Station, Rugged Ridges și Stația Otamatapaio, unde cele mai bune oi sunt crescute pentru a produce cea mai bună lână Merino.

Vitale Barberis Canonico

Începând cu 1663 și până în prezent, Vitale Barberis Canonico, au realizat printre cele mai calitative materiale de costume personalizate din lume.

Trabaldo Togna

Originile și povestea de succes a unei afaceri de familie, care din 1840 produce cu mare pasiune țesături prețioase din lână pură, cașmir pur și lână amestecate cu alte fibre prețioase. Si in anul 2017 putem spune ca colectia de tesaturi poate satisface necesitatile unui bărbat activ și de succes.

Drago

 DRAGO este un grup textil născut din inițiativa familiei Drago: începând cu anul 1973.Compania se specializată în domeniul țesăturilor. Investițiile majore în tehnologie în ultimii 10 ani au determinat DRAGO să fie una dintre puținele companii de producere complet integrate 
Crearea fiecărei țesături DRAGO începe cu selectarea firelor de calitate.  Firele speciale, organzines, bouclè, mouliné sunt combinate inteligent pentru a crea țesături plăcute la atingere și cu aspect contemporan pentru a face colecții noi speciale.

Holland & Sherry

Holland & Sherry cel mai renumit producător din Marea Britanie. Având o istorie de peste 170 de ani în domeniu, Holland & Sherry are o gama extraordinară de culori şi tipuri de materiale, de la lâna Super 120`s până la Super 160`s, de la catifea până la in şi mătase sau caşmir, costumele bespoke realizat din ţesăturile Holland & Sherry va reprezenta cea mai bună investiţie fiind întotdeauna incredibil de plăcute la purtat.

Loro Piana

Compania a fost înființată în 1924 de către Pietro Loro Piana.În secolul al XX-lea a devenit unul dintre cele mai renumite branduri de moda, care de-a lungul anilor și-a menținut poziția și a devenit un principal producător la nivel mondial.