După ce am îmbunățit mai  multe lucruri la costumele noaste printre care țesături din cele mai fine de la cei mai buni producători, croiuri și mărimi perfecte, atragem și o atenție deosebită detaliilor. Nasturii sunt ca niște bomboane, sunt cireașa pe care  vrei să o pui pe tortă.

În căutarea nasturilor perfecți pentru noi am ajuns la Milano, la recomandarea prietenilor noștri vizitam un un atelier unde timp de 3 generații, nasturii din material natural prind formă și culoare. Au început de la zero, pasionați de forme și  perfecțiune, niciodată nu au încercat să producă mult, dar sau axat pe unicitate.

La ei am descoperit o adevarata comoara, butoni din anii 60 făcuți manual de tatăl lor. E greu să mai găsești așa forme și culoari,  sunt foarte speciali. Nasturii din  corn sunt foarte trainici, ușori și cu o nuanță foarte frumoasă.

O dragoste aparte am pentru nasturi, la un moment dat chiar am început săi colecționez, în așteptarea țesăturii la care îi vom folosi.

La un costum nu trebuie să ne mulțumim doar cu faptul că procurăm țesături scumpe de la cei mai buni producători dar punem nasturi standart. Nasturii de calitate  sunt ultimele detalii care fac deosebit costumul. Mult timp petrecem în căutarea nasturilor perfecți, nu din motiv că căutăm cea mai bună ofertă dar din motiv că  ii căutam  pe cei mai deosebiți. Chestiile interesante sunt greu de găsit, nu întodeuna ce se oferă pe un catalog este mai bun sau mai perfect. Italia cu meșterii săi populari este o comoară unde poți găsi nasturi lucrați cu multă măiestrie și dăruire.

Procesul de creare la comandă de fapt reflecta stilul lor de viață.

În lucrurile create manual oamenii își piermit să traducă personalitatea lor și stilul lor unic.

La colecția nouă am pus acei nasturi care erau ca literele lipsă pentru a face o frază. O  frază care ar caracteriza adevarata maiestrie  a oamenilor din spatele produselor Sandro Livv