Cum asortăm corect corect șosetele la pantofi și pantaloni, sunt 3 reguli de bază:

  1. Asortăm șosetele după culoarea pantalonilor, întodeauna șosetele vor fi de culoarea pantalonilor chiar dacă tonurile sunt diferite, pot fi mai deschise sau mai inchise decît culoarea pantofilor. 
  2. A 2 regulă este să asortăm culoarea șosetelor la culoarea pantofilor. Dacă pantofii sunt maro, alegem șosetele de culoarea maro
  3. Cea de treia regulă este regula contrastului, aici adăugăm a 3 culoare, care va coincide cu culoarea sacoului, a cravatei sau a batistei sau putem să alegem a patra culoare care nu este prezentă în ținuta noastră, dar aici trebuie să fim atenți ca să facă parte din gama de culori care se asortează cu restul culorilor prezente în ținuta noastră.

Cu cît mai mult timp se acorda detaliilor cu atît stilu propriu devine mai conturat

Culoarea șosetelor deseori este folosită de către politicieni sau bussinesmani pentru a demonstra ca la o intilnire oficială se poate de dat o notă mai puțin oficială și mai mult relaxată pentru a purta discuții mai plăcute.

Un detaliu important este și înălțimea șosetor, cea mai potrivită înălțime este cănd pui picior peste picior și nu este văzuta pielea.

Este dat un bun exemplu, pentru a cuceri o femei e nevoie să fii bine manierat și să nu porți șosete scurte.

Șosete de calitate sunt produse mereu din materie primă de cea mai înaltă calitate: bumbac, lînă, matasă, cașmir și mai este și mixuri din aceste țesături. Cele mai calitative șosete au întărituri la călcîi și în partea din față, acolo unde sunt expuse cel mai mult. În showroom-ul Sandro Livv șosetele  sunt mereu la loc de cinste, intr-o gamă variată de culori și compoziții.