Acest model de curele este mîndria brandului Sandro Livv , cu o producere ce ia naștere  în 1950 la Milano. Secretele procesării acestui material prețios au fost transmise timp de trei generații, iar astăzi această centură este rezultatul a zeci de ani de experiență și studii.

Pielea de crocodil este un material valoros, fără îndoială clasic, dar flexibil din punct de vedere stilistic: poate fi combinată cu orice tip de ținută, elegantă sau sportivă, pentru un aspect de zi sau de seară.

Controlul calității pielii are loc în timpul procesului de fabricație: pielea este întinsă și verificată milimetru cu milimetru, permițând astfel identificarea posibilelor defecte prezente în piele.

Asamblarea benzilor de piele se face manual, folosind un os ascuțit cu care este presat „încoronarea”. În acest fel, aerul prezent între piele și căptușeală este îndepărtat, făcând astfel suprafața uniformă și foarte rezistentă și având grijă cu precizie de marginile centurii.

Coaserea curelei este realizată de un mașinist expert și are loc folosind o mașină specială capabilă să garanteze o precizie maximă. Produsul este astfel îngrijit și rezistent.

Calitatea pielii și atenția la  cele mai mici detalii fac din această centură un simbol al Made in Italy, nu numai în țara noastră, ci și în străinătate, unde faima meșteșugului nostru precede.