Să procuri un costum bun de calitate este doar jumătate de cale, ceea ce urmează este săl porți și săl întreții corect.

În primul rînd cînd procuri un costum deja cusut sau îl coși pe marime trebuie să ți se potrivească perfect să fie comod și să se potrivească perfect pe siluetă. Italienii au așa o vorbă  ca costumul să fie a 2 piele.

Nu prea larg nu prea stîns dar să emite maximal forma corpului. Cînd îl probăm putem observa cu ușuriță după gesturile care le facem, pliem un pic mîna și vedem manșeta cămașei, în cazul cînd este prea lungă, croitorul nostru o scurtează țn acest scop. Alt detaliu important este ca al 2 nasture de sus să  se incheie cu ușurință, se încheie doar acest nasture deoarece acum și după tehnologiile de croire a sacoului forma cea mai perfectă visual este cînd este incheiat doar acest nasture.

Cum vom folosi costumul  zi cu zi, cînd avem nevoie de mai multă mobilitate vom deschide nasturile sacoului si vom fi atenți chiar dacă dorim să băgăm o mînă în buzunarul pantalonului o vom face pe rind și niciodată nu vom băga concomitent ambele măni în buzunarele pantalonului, gesturile care le facem noi bărbații în costum cel mai bine să le vedem în oglindă, care gesturi ne caracterizează și în felul acesta mai ușor vom transmite celor care ne înconjoară că ne simțim confortabil și nu ne provoacă nici un discomfort felul cum arătăm, cum ne mișcăm și în ce suntem îmbrăcați.

Felul în care scoatem sacoul de pe noi la fel va reda eleganță, după ce îl scoatem îl putem aranja pe mînă sau îl putem pune peste umăr, nicidecum nul aruncăm într-un loc unde vom da de înțeles că deja nu avem nevoie de el.

Ne dorim ca procurînd un costum să simțiți plăcere maximal nu doar din obligație de al purta sau a vă ține cald. Îmbrăcămintea este o mare artă și felul în care o porți este tot o artă. Ne dorim să vă prezentăm frumusețea pentru haine pentru viață și pentru tot ce este frumos. Este important să arătăm bine în viață, în stradă și în tot ceea ce facem.