Vesta este o salvare vestimentară care ar trebuie să se regăsească în garderoba oricărui bărbat. Dar, din nefericire, valoarea sa de răscumpărare este adesea uitată sau vicios luată în derîdere. Ei bine, până aici.

Structura sa impecabilă și liniile fine dezmiardă orice imagine masculină, indiferent dacă ești tipul slab, mai corpolent sau ai o formă atletică bine-lucrată la sală.
Mai mult decât atât, poate fi purtat pentru o varietate de ocazii – atât sociale, cât și corporative. Stilul și caracterul practic al acesteia au făcut ca vesta să fie în top 5 alegeri din rândul iubitorilor de modă.

Fie că este purtată sub jacheta de la costum ca parte a unui costum din trei piese, fie că este purtată solo cu blugi și o cămașă cu butoni, rămâne doar să o alegeți potrivit.

Cum să alegi o vestă?

Atunci când te hotărăști să îți cumperi o vestă, stofa e primul lucru la care trebuie să fii atent. Și, cele mai apreciate materiale textile, desigur, sunt cele naturale – cum ar fi lâna, bumbacul, pânza de in și catifeaua. Fibrele naturale respiră bine și se izolează mai bine, astfel nu păstrează mirosuri cum o face poliesterul sau sinteticele.

Prețul vestei, iarăși, este un bun indicator al stofei din care este făcut – cele mai scumpe sunt din lână sau din mătase. Tocmai din acest motiv, vă recomandăm să citiți eticheta de fabricație înainte de a cumpăra orice articol de îmbrăcăminte.

Alte regulile care trebuie luate în considerare la alegerea unei veste sunt:

Vesta clasică ar trebui să se potrivească corect formei corpului.
Dacă știți că aveți o formă a corpului mai capricioasă, atunci ar fi mult mai bine să vă coaseți vesta la comandă, după ce vă alegeți modelul.
-Partea inferioară a vestei ar trebui să acopere centura de la pantaloni.
-Butonul inferior al vestei trebuie să fie întotdeauna descheiat.

De ce să porți veste?

O vestă pentru bărbați este o modalitate versatilă de a te îmbrăca cu stil pe timpul sezonului rece sau pentru o ieșire mai smart casual – purtând vesta cu o cămașă și jeans. Cu alte cuvinte, este un fel de a fi comod și la modă, ambele în același timp. Pentru orice domn care își dorește atât să se protejeze de frig, cât și să se îmbrace cu stil, o vestă bărbătească de la Sandro Livv este soluția. De asemenea, în gama de veste pentru bărbați ce pot fi probate direct în salonul nostru, se regăsesc și sacouri elegante, ideale pentru a fi purtate cu veste.
Fie că se dorește comoditate, fie că se vrea excelență prin stil, vestele bărbătești de la Sandro Livv sunt varianta perfectă pentru tine.