A fi un bărbat stilat înseamnă a purta o ținută aleasă, cu bun gust, elegantă și plină de rafinament.

Mulți dintre noi spun că aspectul fizic nu contează, ei bine țin să te anunț că aspectul fizic este primul „clik” pentru ochiul femeii. Și dacă până acum nu atrăgeai mare atenție pentru ce ținută optezi atunci când mergi la serviciu, când ieși în oraș cu pritenii sau când ieși la o primă întâlnire. A venit timpul să revizuiești garderoba ta, dar nu înainte de citi ce impresie au femeile noastre despre bărbații stilați!

Valeria: „Bărbatul stilat din ziua de astăzi întruchipează în sinea sa tot ce e cu gust și bine accesorizat. O metodă bună de a spune lumii ce dorești sunt hainele alese. Nu contează ce vârstă ai sau ce statut social. Poți combina ușor stilulurile casual și business sau sport. Nu e neapărat să îmbraci un costum ca să arăți șic. Obții un look perfect alegând un sacou cu un imprimeu deosebit sau  încălțăminte, ce iți va evidenția outfit-ul. Combinația modernă de culori și design transformă ținuta ta într-un aliat de încredere”.

Dumitrița„Pentru mine, unul dintre motivele pentru care unii bărbați devin interesați, este stilul vestimentar pe care îl aborbează. Motivul pentru care stilul lor mă atrage, este ținuta care îl avantajează și în care se simte comod și cu clasă. Fiecare bărbat are stilul său de a se îmbrăca, cuiva îi poate sta foarte bine în blugi și tricou, cuiva în costum și pantofi”.

Cristina: „Bărbatul stilat e cel care are grijă de el. Se îmbracă cu gust și prezintă multă acuratețe. Cred că e pe placul oricărei femei, plus la aceasta o ținută stilată transformă bărbatul într-un adevărat gentleman”.

Ionela: „Felul în care un bărbat se îmbracă vorbește nu doar de gustul lui estetic, ci și de charisma și caracterul lui. Ce ține de stilul clasic, sobru, pot spune că este un stil abordat mai puțin în lumea “mondenă” de la noi, pentru că adidașii și pantalonii training sunt mai accesibili și mai flexibili! Dar cei care hotărăsc să poarte un costum bine croit pe ei, au de câștigat”.

Nadia: „Bărbații stilați îmi creează impresia că au mult simț estetic, dau dovadă de bun gust. De asemenea emană multă verticalitate și au mai multă încredere în sine. Eleganța a fost și mereu va fi în vogă!”

Tatiana: „Cu siguranță prima impresie contează. Și ce poate fi mai atrăgător decât un bărbat îmbrăcat la 4 ace? Stilul elegant îi conferă unui bărbat multă masculinitate. Dacă un bărbat este capabil să-și aleagă o ținută bună, să combine bine culorile, să țină cont de tendițe, cu siguranță are un as în mânecă la prima întalnire”.

Te-am lăsat cu fața mască? Ei bine, nu mai ai timp de stat pe gânduri, e timpul să faci o schimbare în viața ta – schimbare vestimentară!

Showroomul Sandro Livv îți vine în ajutor! Aici găsești cele mai stilate ținute pe care le poți purta oriunde, începând de la întâlniri de afaceri, până la ieșiri în oraș.