Suntem bucuroși să vă prezentăm Colecția Nouă, unde confortul și eleganța sunt combinate perfect. Tonurile naturale și țesătura fină te vor face să te simți în armonie cu stilul tău.

Un costum din  lînă moale și elastică Loro Piana înfrumusețat cu  o nuanță lila nobilă, abia sesizabilă.

Un vis pentru oamenii de afaceri care apreciază confortul și comoditatea. Butoanele confectionate din corn natural. Un costum ce cîntărește 1,2 kg cusut dintr-o lînă cu greutatea de 230 gr. Reverul spliț cu o lățime potrivită de 10 cm și cheutorile de la mîneca funcționale.Într-o astfel de compoziție, arată deosebit de plăcut estetic. Și pentru confort și durabilitate acest costum are o construcție Half Canvas.

Un costum clasic bleumarin este întotdeauna vizibil. Pentru clientii noștri am ales o țesătură Cerruti  cu o greutate de 270 gr am decorat costumul cu o cusături decorative  și nasturi naturali de corn. Aceasta este un element important al costumului, aici putem vedea ochiurile de ața cum este prins stratul de canvas de țesătura de bază. Iar aici căptușeala este cusută în totalitate manual, pentru a da mai multă elasticitate celui ce poartă sacoul.

Un sacou Piacenza, Bordo pal   confecționat dintr-o țesătură exclusivă cu o textură cu ochiuri mici.  V-ă prezentăm un model duble breasted cu nasturi de corn și umăr napolitan cu un rever proeminent, și ca și restul sacourilor noastre a trecut prin multe operațiuni manuale, mai întii a fost tăiat cu foarfecele fiecare sacou în parte, după care cusut, apoi pentru comoditate și pentru al înfrumuseța multe cusături de pe el sunt facute manual.

Bărbații au mult mai puține mijloace de exprimare în garderoba lor decât femeile. Prin urmare, în primul rând, se recomandă să vă concentrați pe calitatea țesăturii, pe model și o textură potrivită.

⠀Țesătura mai groasă acoperă silueta mai bine decât, de exemplu, lâna de vară ușoară, iar răsucirea firului afectează ridurile sale, aici avem un sacou dintr-o țesătură interesantă compusă din in, mătase și lîna. Datorită texturii cutele vor fi mai puțin vizibe, dar ve-ți  avea un sacou în care corpul va respira la maxim. La un sacou nu este importantă doar țesătura și construcția din Canvas, dar și elementele de decorațiune: cusătura decorativă, nasturii naturali de corn și nasturii funcționali la mîneci.

Avem aici un costum din lînă Cerruti .Costumul este confecționat în stil napolitan, ușor în interior. Gulere split și buzunare cu clapete înclinate liniază silueta.Pantaloni slim, dar potrivit de largi pe talie și șolduri pentru ați asigura comoditatea, Designul unui astfel de costum este considerat a fi în stil italian. Beneficiile constructiei Half canvas sunt ca acest costum va respira bine, va fi comod și desigur va rezista în timp. Preferăm să alegem pentru așa tip de costume bussines aceste țesături cu gramaje ce variază între 230-270 gr pentru că sunt perfecte de a fi purtate în orice parte a anului.

Un sacou in carouri din țesătură VBC este o parte multifuncțională a imaginii de afaceri a unui bărbat, care, cu ajutorul unor accesorii bine alese, poate schimba cu ușurință gradul de formalitate.Este un sacou usor, cu căptușeală subțire și o greutate a lînei de 230 gr și o compoziție de in, lînă și mătasă. Visual dar și la atingere este foarte placut, îți da senzația molicimii mătasei dar totodată și prospețimea inului. Acordați atenție accesoriilor care completează armonios imaginea și se poate schimba ușor în funcție de situație.

Visul fiecărui bărbat care preferă un stil clasic vara, este să aibă in garderoba sa lucruri usoare si subțiri care să respire bine, care nu împiedică mișcarea și permite aerului să treacă liber, permițând corpului să respire.Pentru sezonul cald de vară, ne străduim să transformăm un costum clasic într-o cămașă ușor cool și să atingem acest obiectiv folosind țesături fine cu adaos de in și mătase.

Culoarea acestui sacou este atît de naturală și asortată cu nasturi de culoare maro  la care putem asorta și pantaloni albi. Detaliile de finisare ale acestui sacoul sunt caracteristice croitoriei italiene. Un meștesug păstrat pentru bărbații de astăzi.

Pentru clienții noștri care sau obișnuit să poarte costumele noastre de afaceri în fiecare zi, am creat  un sacou pentru vacanțe și călătorii. Este un croi adaptat să fie aproape de corp dar foarte comod. Fiind un model Double Breasted și se poartă închis, este important alegerea țesăturii care am făcuto- doar, 220 gr de in, mătasă și lînă, nefiind adezivat dar pe canvas. Îți va asigura confort și siguranță.

Acest sacou în carouri conferă proprietarului său statut, prezentabilitate și eleganță. Un astfel de sacou poate fi folosit atât în ​​activitatea zilnică, cât și într-un cadru formal, deoarece totul depinde de detaliile și accesoriile care i se vor adăuga. Eleganta carourilor de culoare maro și o dimensiune de 7×7 cm, ce denotă o balanță perfectă.

Această compoziție de in, matasă, lînă și greutatea ușoară, este perfectă pentru cei ce vor un sacou sa fie ca o a 2 camasa. Lejeritatea și confortul îl caracterizează cel mai bine. Iar eleganța detaliilor, nasturii, finisările manuale sunt ultimele elemente cel fac să fie perfect

Un sacou în dungi double breasted  cu rever solid- lat, este creat pur și simplu pentru cei care sunt obosiți de costume plictisitoare. Atrage atenția din prima secundă. Find usor, îți conferă o comoditate sporită, dar tot odată se pliază bine pe corp, culoarea bej, întratît de perfectă, le multumim celor de la VBC pentru lucrul făcut de ei și lui sig Peppe pentru finisările artizanale cu care la înzestrat. Anume acea tehnologie de a prinde canvasul dintr-o singur strat îl face foarte usor și comod.