Prietenii noștri de la @DRAGOSPA ne-au dezvăluit secretele producerii celui mai bun și fin fir de ată, utilizat pentru a crea tesaturi de lux. Această experiență ne-a ajutat să înțelegem mai bine cum să alegem tesaturile pentru a confectiona costume de calitate și să apreciem munca care se află în spatele lor.


În cadrul vizitei noastre la fabrica Drago, am avut ocazia să vedem procesul de producție al țesăturilor de calitate, de la alegerea materialelor și filarea firelor de ată, până la țeserea și finisarea finală. Am învățat că alegerea materialelor potrivite este esențială pentru obținerea unei țesături de calitate, iar tehnologia și metodele utilizate în procesul de producție sunt de asemenea importante.
Toate aceste cunoștințe acumulate în timpul vizitei ne-au ajutat să înțelegem mai bine calitatea și caracteristicile diferitelor tipuri de țesături, astfel încât să putem oferi sfaturi și consultanță clienților noștri în alegerea țesăturilor potrivite pentru costumul la comandă. Suntem bucuroși să putem transmite aceste cunoștințe și experiențe clienților noștri, astfel încât aceștia să se poată bucura de costume de calitate superioară.
Vizita noastră la fabrica Drago a fost o experiență educativă și fascinantă.