Primăverile se asociază mereu cu începutul sezonului de nunți.

Indiferent ce veți purta la nuntă un costum formal sau un smoking, cămașa aleasă corect va fi un element important și elegant al ținutei.

 

Culoarea recomandată pentru cămașa de nuntă este cu singuranță albă, dacă la culoarea rochiei avem o paletă mai largă de subtonuri, cea a cămășii mereu va fi albă.

Se combină ușor cu orice costum de la gri la negru, potrivită pentru orice ocazie și incredibil de versatilă, cămașa albă este cea mai elegantă alegere pentru îmbrăcămintea formală și care va respecta eticheta eleganței clasice.

Țesătura din care este facută, depinde de gustul fiecăruia. De la Dobby pentru un aspect tradițional cu  textură geometrică, dar discretă și  elegantă. Sau pentru Popilin foarte fin. În cataloagele cămășilor care le coasem la comandă avem prezentate peste 200 de țesături care se potrivesc pentru această cămașă.

Gulerul, italian sau francez, decidem strict după ce vom decide ce purtăm papion sau cravată.

Daca ai ales cravata, atunci alegerea este mai ușoară, fiindcă ambele gulere se potrivesc și se vor adapta perfect cu nodul cravatei.

Dacă alegi papionul atunci gulerul recomandat este cel italian.

Manșeta cămașei va fi doar cu butoni, simplă sau dublă.

Butonilor le vom acorda o importanta sporită. Vom fi atenți la dimensiune, să nu fie foarte mari și la culoare. Vom alege o culoare care este deja prezentă în ținuta noastră.

 

Și cel mai important este compoziția țesăturii din care este confecționată cămașa. De aceea cămășile Sandro Livv sunt cusute din cele mai bune țesături de la producatorii Cancllini, Albini. Doar țesăturile naturale și potrivirea perfectă pe corp te vor bucura cu adevărat de achiziția făcută.