La sfârșitul lunii mai, Chișinăul a avut onoarea de a-l primi din nou pe talentatul croitor neapolitan de a treia generație, Giuseppe . Scopul acestei vizite a fost să ofere servicii de creare a costumelor individuale Bespoke pentru clienții fideli ai Sandro Livv.

Giuseppe a crescut într-o familie unde croitoria era mai mult decât o meserie, era o tradiție transmisă de la tată la fiu. Încă de mic, a învățat tainele acestui meșteșug sub îndrumarea tatălui său, Luca, și a bunicului său, Peppino. În fiecare cusătură, Giuseppe aduce la viață istoria și pasiunea familiei sale pentru croitorie.

Arătând ca un adevărat jucător al echipei Napoli, Giuseppe a explicat clienților ce face un costum bărbătesc să fie cu adevărat special. El a discutat despre metodele tradiționale de croitorie și despre modul în care integrează elemente moderne pentru a satisface gusturile contemporane.

Un Costum Unic, Cusut Manual

Fiecare costum necesită între 25 și 30 de ore de muncă manuală, fiecare etapă fiind realizată de unul dintre cei cinci croitori specializați. Fiecare detaliu primește atenția cuvenită, ceea ce face ca fiecare costum să fie unic.

Giuseppe a demonstrat calitatea muncii sale purtând propriul său costum, creat manual. Sacoul său a devenit un exemplu viu, arătând oaspeților detaliile care diferențiază munca croitorilor neapolitani și pe cei din familia sa. Această demonstrație a transformat întâlnirea într-un joc captivant de descoperire a diferențelor între costumele lor și cel al lui Giuseppe.

 Eleganță și Individualitate

Pe parcursul celor trei zile intense, Giuseppe a lucrat cu peste 25 de clienți ai Sandro Livv, depășind planul inițial de 15 clienți. Sandro Livv a pus la dispoziție cataloagele celor cinci producători de lână de elită pentru a asigura calitatea superioară a țesăturilor.

O Zi Specială Dedicată Doamnelor

Un aspect deosebit al acestei vizite a fost dedicarea unei zile întregi doamnelor. Acestea au avut ocazia să își creeze costume cu adevărat speciale, reflectând eleganța și rafinamentul stilului neapolitan. Giuseppe a colaborat îndeaproape cu fiecare doamnă, asigurându-se că fiecare costum a fost personalizat în funcție de preferințele și stilul fiecăreia.

Astfel, arta costumului neapolitan – un costum care devine a doua piele – continuă să fie adusă în Chișinău, spre bucuria celor care apreciază eleganța și individualitatea.