Contruirea unei garderobe de bază a pantalonilor pentru bărbați

Dacă am studia garderoba de pantaloni a bărbaților cu o 100 de ani în urmă, am găsi tot ce avem nevoie să îmbrăcăm în fiecare zi.

Dulapul oricărui bărbat la începutul secolului XX este aproximativ ceea ce este nevoie să îmbrăcăm astazi.

Majoritatea bărbaților purtau costum la muncă și în timpul liber. Dacă doreau să relaxeze ținuta, purtau pantalonii albi la orice sacou din garderobă.

Pentru a construi o capsulă de pantaloni sunt cîteva principii fundamentale. Primul este să porți culorile de bază, gri, albastru și maro. Acestea pot fi purtate cu aproape orice sacou.

Deoarece ținutele personalizate mențin în mod obișnuit accentuat- centrat pe forma V, creat de un sacou, cravată și cămașă, recomandarea noastră este că pantalonii să fie simpli și lipsiți de contrast visual.

O capsulă construită pentru mediul de afaceri va fi diferită de acea capsulă utilizată pentru scopuri casual.

Depinde desigur de climă și regiune. Cu toate acestea prima culoare a pantalonilor recomandăm să fie gri. Obțiunile de țesătură pentru toate sezoanele le putem  găsi în cataloagele producătorilor Italieni, Drago, Cerruti, Vitale Barberis Canonico, unde putem găsi mai multe tonuri de gri.

După ce ai procurat prima pereche de pantaloni gri care te vor servi in cea mai mare parte a anului, te poti gîndi la o varietate de culori pentru toate sezoanele, țesăturile acestor producători nu numai că sunt mai durabile, ci sunt și respirabile.

Pentru weekedurile de vară sunt modelele chinos, care sunt fabricate din bumbac. Dar și aici sunt recomandări, să nu fie prea subțiri căci ar putea parea pijamale. Țesătura de bumbac care este mai grea își va păstra forma mai bine.

Odată ce aveți pantalonii de culoare gri și albastri, puteți extinde garderoba și să optați pentru alte culori cum ar fi bej și culoarea măslinului.

Deseori suntem întrebati cu ce culoare la sacou putem asorta acești pantaloni? Cînd aveți îndoieli cum să asortați ,alegeți un sacou bleumarin. Funcționează mereu.

La Sandro livv fiecare pereche de pantaloni este tăiată manual, cureaua pantalonilor este căptușită cu bumbac.  În preajma buzunarului de bază e cusut cu grijă un buzunar pentru monede.

Butoanele sunt cusute manual. Pantalonii prezintă o croială subțire și măgulitoare, menținînd în același timp o linie curată pe tot piciorul.