Acest produs nou s-a plimbat demult prin inimile noastre, a designerilor de la Sandro Livv. Acum, suntem bucuroși să vă anunțăm că această idee a prins viață.

Eșarfele sau fularele pentru femei marca Sandro Livv sunt 100% un produs autohton. Fiecare din ele având un desen unic, cu motive din frumoasa cultură a Italiei, precum și din momentele istorice ale țării noastre – Moldova.
Și, cum poveștile noastre nu ar însemna nimic fără voi – clienții noștri, ținem să ne împărtășim cu semnificația fiecărui design ale batistelor pentru femei din colecția Sandro Livv.

Balerina Visătoare
Este atât de frumos să îți vezi visele cum rulează în filmul vieții tale. Această eșarfă are un îndemn semnificativ pentru toate femeile – să nu vă fie frică de dorințele voastre! Să vă realizați visele pas cu pas, cu încredere în voi și multă dedicație.
La fel cum observați din designul batistei, micile balerine au ajuns să danseze pe cel mai mari scene din clădirile celor mai frumoase teatre din lume. Cândva un vis, acum o realizare.

Port Neamul Meu
Această bastistă este ca un elogiu adus acestui colț de rai – Moldova. După cum observați, în plan principal se află Ștefan cel Mare și Sfânt, un simbol al istoriei poporului nostru. Toate celelate motive și elemente fiind parte din cultura și portul național, având o semnificație identitară, pentru că nu ai cum să scrii o istorie dacă nu îți cunoști rădăcinile.

 

Eleganță
Stil, atitudine, naturalețe. Sunt doar câteva din aspectele care ne cuceresc atunci când întâlnim o femeie elegantă. Autorul acestui design asociază toată splendoarea unei asemenea femei prin desenul calului, fiind un animal nobil și inteligent – simbol de curaj, graţie şi viteză.

Elefantul Roz
Fiind recunoscut în multitudinea de culturi ale lumii, elefantul este un simbol al puterii regale, forței, supremației, dar și a răbdării, smereniei, demnității, devotamentului. Ceea ce este curios la designul nostru – apropierea sau direcția lor unul către celălat. Adevărul este că pentru fiecare persoană în parte, elefantul poate însemna altceva – iar noi vrem să vă transmitem dragostea și grija unul față de celălalt este cel mai sfânt lucru care poate exista într-o relație.

Atinge Inimi

Vă mai aduceți aminte, copil fiind, cum mama vă gâdilea cu o pană? Nimic nu poate fi mai fin în a transmite toată dragostea printr-o singură atingere decât acele pene…
Această batistă vaporoasă vă va purta într-o frumoasă călătorie ale celor mai dragi atingeri de inimi.

Fluturele de Mătase
Fluturele – sufletului lumii, inspiră și fascinează o lume prin simpla sa existență. Designerii noștri te provoacă la sensibilitate: să urmărești, cu ochii și inima, zborul acrobatic al fluturilor fără să te gândești la nimic altceva. Oare nu e aceasta o minune?

Trei cu Plus
Dragostea răspunde la toate întrebările. Această batistă pentru femei este și un simbol al fondatorului nostru de la Sandro Livv – familia. ”Familia este inspirația mea, de aici începe și se sfârșește totul”, ne mărturisește Alexandru.

Limoncello
Dacă există viață după moarte, atunci Raiul arată precum coasta de Sud a Italiei. Trebuie să vă mărturisim că nu în zadar acolo își au rădăcinile cei mai cotați designerii din toate timpurile. Soare, mare și… un limoncello, vă rog! De ce ai avea nevoie mai mult pentru ispirația de a crea cele mai fascinante piese vestimentare?

Acum
Oare cum ar fi lumea fără ceasuri? S-ar opri timpul în loc? Ce mesaj o fi având timpul? Tic-tac, tic-tac…
Credem că aceste răspunsuri le lăsăm pe seama filosofilor care au fost și care o să vină, însă noi nu trebuie să uităm că orice nu s-ar întâmpla starea noastră nu e o constantă! Avem timp de suferit, timp de iubit, timp de dormit, dar mai ales – timp de trăit frumos și împăcați cu noi însuși.

Prietenul Meu
Trebuie să vă marturisim că acest design are o poveste emoționantă. Este visul unei mici fetițe de a se întâlni cu unicornul din poveste care este prietenul ei imaginar.
Toate elementele din design fac parte din cultura italină – arenele romane, copacii de lâmâie, coloanele romane, ceea ce semnifică că, uneori, paradisul pe Pământ este mai aproape decât ne imaginăm.

Caruselul Viu
Caruselul este un simbol al copilăriei, al veseliei și al călătoriilor magice. Ne-am dorit să redăm că vârsta nu este decât un număr atunci când stă în calea viselor și aspirațiilor noastre. De foarte multe ori imaginația a fost cea care ne-a salvat de plictiseală și starea de anxietate.
Nu încetați să vă lăsați sufletele să creeze!

Unicornii Roz
Unicornii ne poartă pe tărâmurile magice ale poveștilor cu prinți și prințese. Chiar dacă creștem și încetăm să mai credem în povești, totuși unicornii au rămas acel mister și simbol al libertății, vindecării și frumuseții. Fiecare din noi își poartă unicornul său în buzunarul de la piept, care știe că din fiecare situație complicată este și o soluție.
Acest design are pe el și frunze de arțar, acestea din urmă fiind un indiciu al locului în care a fost realizat desenul.

Vă mulțumi că faceți parte din povestea noastră. De fiecare dată, cu dragoste de voi, echipa Sandro Livv!