Suntem foarte  mîndri de cămășile noastre. Vom  încerca să aruncăm o privire mai profundă asupra stilului și construcției napolitane care o fac atît de specială.

Napoli are o istorie bogată în confecționarea cămășilor. Cămașa clasică napolitană este cunoscută pentru perfecțiunea finisărilor la care este supusă și pentru multitudinea de lucrări manuale. Este de admirat aspectul unei astfel de cămăși de aceea a fost firesc ca cămășile noastre să poarte această semnătură.

Fiecare cămașă este tăiată manual, după modelul și modificările care sunt dictate de noi, și asta se face pe un studiu pe care îl facem cu clientii pentru a creea o cămasă cu adevat comodă.

Unul din cei mai importanți pași este fixarea gulerului, care ajută ca cămașa să se ridice mai bine de sub sacou.

Alt pas important este atașarea mînecii, care se caracterizează prin capul mînecii care este mai mare ca capul subrațului, care oferă mai multă comoditate în mișcare.

Sa lucrat mult și la forma gulerului, unul Italian și unul francez care sunt potrivite pentru nodurile cravatelor noastre.

Gulerul  francez este puțin decoltat pentru nodurile mai mari și gulerul Italian care are un unghi mai îngust de deschidere și este potrivit pentru  nodurile mici la cravate.

Dar tot odată este potrivit de purtat și fără cravată. Ambele sunt realizate din 2 straturi pe interior ceea ce îl ajută să-și mențină forma.

Preferăm o manșetă care îmbrățișează încheietura mîinecii.

Țesăturile care sunt favorite și din care noi coasem cămășile sunt Thomas Mason și Albini. De ce îi alegem pe ei- fiindcă putem găsi un echilibru perfect între durabilitate și o atingire de molicime fină. Și nu în ultimul rînd fiindcă acești producători folosesc cel mai fin Bumbac.

Rezultatul acestor pași este o camașă naturală, comodă care ne servește în activitățile pe care le avem. Și un aspect impecabil pentru cămășile care fac parte zi de zi din garderoba unui barbat.